Cum se foloseste un microfon spion?

0
245
istockphoto 1347282492 612x612
istockphoto 1347282492 612x612

Echipament indispensabil pentru a asculta si inregistra conversatii in discretie totala, un microfon spion ne este de mare ajutor in unele situatii. Cum se foloseste un microfon spion?

Functionarea unui microfon spion

Inainte de a alege un model din multitdinea de microfoane spion existente momentan pe piata trebuie sa se cunoasca cateva informatii cu privire la functionarea sa. La fel ca si telefonul mobil, un microfon spion este dotat cu o cartela sim si, drept urmare, un numar de memorat. Si, pentru a putea fi folosit cu microfonul va trebui, inainte de toate, sters codul PIN. 

Datorita cartelei SIM se pot asculta conversatii instant, la distanta, mai ales daca este vorba despre un model micro GSM. Pentru a-l activa, este de ajuns sa fie sezat in locul potrivit, sa se compuna numarul caretelei SIM si sa se asculte conversatia in discretie totala.

Cele mai citite articole

In functie de fiecare model in parte, unele microfoane spion se dovedesc a fi mai sensibile decat altele. Reglarea sensbilitatii se va face din setari, un lucru care permite in egala masura amplificarea volumului sonor al inregistrarii. In cazul unui model care prezinta o sensibilitate ridicata, se pot capta unele vibratii si inregistra sunete printr-un perete. Insa, in principiu, capacitatile de inregistrare ale unui microfon spion depind de natura suportului: beton, sticla, caramida, lemn, piatra.

In ce situatii se poate folosi un microfon spion?

Acasa, un microfon spion asezat discret intr-un loc permite inregistrarea conversatiilor copiilor, adultilor sau vizitatorilor, permite spionarea partenerului de viata in caz de suspiciuni. Poate trece neobservat dupa instalare. Se poate aseza pe un raft sau deasupra patului sau chiar in mijlocul sufrageriei, sub o masa. Se poate lipi de peretii unei lampi. Aparent, niciun zgomot nu ii scapa.

Microfonul spion se poate folosi atat la interior cat si la exterior. Exista in ziua de azi pe piata modele usor de transportat oriunde. Minuscul, se poate agata de o haina, de un ceas, de o bratara, de o bricheta sau de ochelarii de soare. 

Poti spiona conversatiile din cadrul unui seminar, intr-un restaurant, pe strada intr-un mod simplu dar eficient. Polivalent, microfonul spion este o alternativa din ce in ce mai cautata.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.