100 nume de flori

0
578
nume
644b6c9b49273

Iris

Irisul este o floare ce poate fi recunoscuta usor dupa frunzele de culoare verde-albastrui si florile de culoare violacee. Florile Irisului pot fi galbene, albastre, violet, roz sau albe. Sunt unele dintre cele mai spectaculoase flori, fiind folosite adesea in aranjamentele florale. Acestea sunt diferite in functie de specie, iar unele au chiar si parfumul de lamaie. Aspectul sau florilor deosebite aduce bucurie si decoratii in gradinile din intreaga lume. Irisul poate fi plantat atat in gradina, cat si in ghivece.

Gladiola

Gladiolele sunt un simbol al curajului si intelepciunii. Florile acestora sunt frumoase, avand forma de conuri cu un trandafir in centru. Acestea au un parfum dulce si pot fi gasite in mai multe culori. Unele dintre culori sunt roz, galben, portocaliu, alb, rosu, purpuriu si lila. Aceste flori sunt usor de intretinut si cresc pana la o inaltime de trei picioare. Gladiolele pot fi folosite pentru a decora gradinile sau in aranjamente florale.

Orhidee

Orhideele sunt frumoase, rare si delicate flori. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, forme si dimensiuni. Acestea sunt cunoscute pentru florile lor alungite si frunzele lor verzi. Acestea sunt adesea folosite pentru a decora interiorul. Acestea pot fi gasite in mai multe tipuri, cum ar fi orhideea phalaenopsis sau orhideea dendrobium. Orhideele sunt frumoase si sunt ideale pentru camerele cu lumina naturala.

Floarea-soarelui

Floarea-soarelui este o floare ce poate fi recunoscuta usor dupa petalele ei mari, galbene. Florile acestei plante sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv rosu, portocaliu, galben si alb. Aceasta planta poate fi folosita pentru a decora gradini sau aranjamente florale. Florile acestei plante au un parfum dulce si sunt usor de intretinut. Plantarea acestor flori poate fi realizata in gradina sau in ghivece.

Floarea-de-colt

Floarea-de-colt este o floare ce poate fi recunoscuta usor prin petalele sale mari si albastre. Acestea pot fi gasite in mai multe nuante de albastru, precum si in culori precum galben, portocaliu, rosu si alb. Acestea sunt adesea folosite pentru a decora gradinile sau in aranjamente florale. Acestea sunt deosebit de rezistente, oferind o priveliste frumoasa in gradinile din intreaga lume. De asemenea, florile acestei plante au un parfum dulce, care poate fi simtit la trecerea vantului.

Gaura-de-vierme

Cele mai citite articole

Gaura-de-vierme este o floare ce poate fi recunoscuta usor prin petalele sale galbene. Acestea pot fi gasite in mai multe culori, cum ar fi lila, galben, roz, albastru si violet. Acestea sunt folosite adesea in aranjamente florale si decoratiuni, datorita formei si culorilor sale unice. Florile acestei plante au un parfum discret si sunt usor de intretinut. Plantarea acestor flori poate fi realizata atat in gradina, cat si in ghivece.

Nalba

Nalba este o floare ce poate fi recunoscuta usor prin petalele sale albe. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv albastru, galben, rosu si portocaliu. Acestea sunt usor de intretinut si pot fi folosite pentru a decora gradinile sau in aranjamente florale. Acestea sunt rare si nu sunt usor de gasit, insa pot face o gradina sau un aranjament floral sa arate mai frumos. De asemenea, acestea au un parfum discret, care poate fi simtit la trecerea vantului.

Garoafa

Garoafa este o floare ce poate fi recunoscuta usor dupa petalele sale roz. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv galben, albastru, rosu si lila. Acestea sunt deosebit de frumoase si sunt folosite adesea in aranjamente florale si decoratiuni. Acestea sunt foarte usor de intretinut si pot cresce pana la o inaltime de trei picioare. Plantarea acestor flori poate fi realizata atat in gradina, cat si in ghivece.

Floarea-albumului

Floarea-albumului este o floare ce poate fi recunoscuta usor prin petalele sale albe. Acestea pot fi gasite in mai multe culori, cum ar fi portocaliu, roz, galben si lila. Acestea sunt usor de intretinut si sunt adesea folosite in aranjamente florale si decoratiuni. Florile acestei plante sunt deosebit de frumoase si au un parfum discret, care poate fi simtit la trecerea vantului. Plantarea acestor flori poate fi realizata atat in gradina, cat si in ghivece.

Crin

Crinul este o floare ce poate fi recunoscuta usor prin petalele sale mari si albe. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv galben, rosu, albastru si lila. Acestea sunt usor de intretinut si pot fi folosite pentru a decora gradinile sau in aranjamente florale. Florile acestei plante sunt deosebit de frumoase si au un parfum discret, care poate fi simtit la trecerea vantului. Plantarea acestor flori poate fi realizata atat in gradina, cat si in ghivece.

Cele mai citite articole