Cele mai importante motive pentru care oamenii cumpara telefoane Samsung

0
155
pexels george dolgikh 1310532
pexels george dolgikh 1310532

Samsung este o companie multinationala sud-coreeana cu sediul in Samsung Town, Seul, care cuprinde numeroase filiale si afaceri afiliate si, mai important, este principalul jucator de pe piata de telefonie mobila. Fara indoiala este marca numarul unu de smartphone-uri si utilizatorii pot gasi inclusiv telefoane Samsung second hand.

Spre deosebire  de Apple, Samsung ofera telefoane inteligente care variaza de la categoria de buget la unele produse serioase de ultima generatie. Si, evident, oamenii au de unde alege in functie de dorinta si nevoia lor, ceea ce cred ca este principalul punct de castig pentru Samsung. Deci, sa subliniem cateva motive pentru care oamenii aleg telefonul Samsung:

Brandul este important

Astazi oamenii devin din ce in ce mai constienti de marca pe care o folosesc. Si adesea oamenii care folosesc aceeasi marca ani de zile sunt, au o probabilitate mai mare sa ramana la aceeasi marca in anii urmatori. 

Gama larga de telefoane

Utilizatorii au multe dispozitive din care sa aleaga in functie de dorinta si nevoia lor. Samsung are telefoane de la low end la high end. Cei care au mai multi bani pot cauta oricand smartphone-urile de ultima generatie Samsung. Cei care au un buget mai mic, pot gasi oricand telefoane accesibile.

Cele mai citite articole

Citeste si: De ce se blocheaza telefonul? Posibile cauze

Ecrane mari si afisaje de calitate

Oamenii care iubesc lucrurile stralucitoare si colorate iubesc intotdeauna telefoanele Samsung. O testare independenta a aratat ca unul dintre dispozitivele Samsung are cel mai bun display pentru smartphone. Asa ca oamenii care iubesc afisajul luminos si colorat pe un ecran mare aleg Samsung. 

Fotografii de calitate

Camerele sunt de top in telefoanele Samsung, chiar daca sunt orientate spre buget. Si oamenii care iubesc sa faca poze, selfie-urile sunt, evident, dependenti de telefoanele mobile Samsung.

Serviciu excelent dupa vanzare

Se pot intampla multe dupa cumpararea unui telefon. Trebuie sa fie inlocuita bateria intr-un an sau doi sau s-ar putea sa se sparga din greseala ecranul. Samsung ofera garantie pentru dispozitivele sale. Chiar daca s-a terminat garantia, au un centru de service autentic care va fi gata sa repare dispozitivul cat mai curand posibil.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.