De ce tot mai multi profesionisti aleg Panasonic AG CX350?

0
144
samsung memory l9jrngfitoq unsplash
samsung memory l9jrngfitoq unsplash

CX350 este prima camera video portabila de pe piata care dispune de capabilitati de retea NDI HX incorporate printr-o conexiune CAT 6 din spatele camerei. Productia IP de la distanta castiga rapid si in curand va domina piata, evitand nevoia de investitii masive in infrastructura studiourilor, camioane mobile si pachete de calatorie uriase. De aceea, Panasonic AG-CX350 este una dintre cele mai cautate camere in prezent.

Avantajele camerei Panasonic AG-CX350

Panasonic a oferit anterior capacitate NDI in camerele sale PTZ, care sunt utilizate pe scara larga pentru transmiterea de evenimente sportive live, servicii religioase si instruire in clasa prin H.264 catre platformele de socializare. Din ce in ce mai mult, cameramanilor li se cere sa lucreze in noul sandbox IP, deoarece acum sunt asteptate preluari live de oriunde, cu integrare si iesire usoara intr-un un NewTek Tricaster in multe cazuri. Cu o greutate de 1,9 kg, CX350 este un produs foarte bine echilibrat si usor, facandu-l o alegere buna pentru aplicatii de rulare si arme.

Cele mai citite articole

Avand acelasi procesor ca si venerabilul AU-EVA1, CX350 utilizeaza un senzor MOS de 1 inch 5170 x 2908, care este ceva mai mic decat camera de S35mm de pe EVA1 si putin mai mic decat cel de pe DVX200. In timp ce dimensiunea redusa a senzorului va provoca proteste in randul utilizatorilor, senzorul inca relativ mare al CX350 ofera multe beneficii practice pentru nunti si evenimente, documentare si alte tipuri de filmari. 

In comparatie cu camerele video mai vechi de tip 2/3, camerele cu senzori mari precum CX350 beneficiaza substantial de pixelii mai mari, care, fiind in mod inerent mai sensibili la lumina, prezinta o gama dinamica mai larga. De ani de zile, acesta a fost un punct cheie de vanzare pentru DSLR-urile ai caror pixeli mai mari au fost mai receptivi la lumina slaba decat camerele video traditionale de tip 2/3.

Cu toate acestea, avand in vedere rolul principal al CX350 pe post de camera non-fictiune, senzorul sau de un inch nu este nici prea mare, nici prea mic. Diametrul de 15,81 mm al senzorului ofera suficient spatiu de iluminare pe fiecare pixel pentru a asigura o sensibilitate adecvata cu o gama dinamica ampla.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.