Cat dureaza procedura de obtinere a zambetului visat cu ajutorul fatetelor dentare? 

0
208
pexels pavel danilyuk 6812496
pexels pavel danilyuk 6812496

Fatetele dentare sunt una dintre cele mai moderne si populare tehnici de albire a dintilor si obtinere a zambetului la care toti oamenii viseaza. Pentru ca aceste foite subtiri din ceramica sa poata fi aplicate pe dinti este necesar ca dantura sa fie sanatoasa, iar dintii sa se afle intr-o stare care sa permita lipirea acestora. 

Prin urmare, inainte de a se trece la procedura de aplicare a fetetelor dentare, pacientul va trece printr-o consultatie in care va fi evaluata starea de sanatate a cavitatii sale orale. Cate sedinte sunt insa necesare numai pentru desfasurarea procedurii de obtinere a zambetului mult dorit prin intermediul fatetelor dentare? 

Care este numarul de sedinte prin care se poate obtine zambetul dorit cu fatete dentare? 

Odata ce medicul dentist a stabilit ca pacientul este eligibil pentru procedura de infrumusetare a danturi cu fatete dentare, acesta va stabili planul de tratament, care poate necesita doua sau trei vizite in cabinetul stomatologic, pentru ca rezultatele sa fie cele dorite si de lunga durata. 

Cele mai citite articole

Prima sedinta consta in stabilirea nemultumirilor si asteptarilor pe care le are pacientul cu privire la aspectul estetic al danturii sale. De asemenea, medicul stomatolog poate efectua fotografii, utile atat pentru a putea face comparatia inainte si dupa, dar si pentru a putea alege forma cea mai potrivita a fatetelor. Tot acum poate fi facut un mulaj din ghips, pe care medicului ii va fi usor sa lucreze, pentru a gasi cea mai buna combinatie de culoare, forma, dimensiune si curbura a danturii. 

In cadrul celei de-a doua consultatii poate fi primita o prima varianta a fatetelor dentare, care vor fi puse provizoriu, pentru ca pacientul sa isi poata face o idee despre cum va arata zambetul sau dupa procedura de infrumusetare a danturii cu fatete dentare. 

Ulterior, pacientul se va prezenta la cea de-a treia consultatie stomatologica, pentru fixarea fatetelor si finalizarea procedurii. Astfel ca cei care opteaza pentru aceasta solutie de infrumusetare a danturii nu trebuie sa astepte prea mult pana sa obtina zambetul perfect la care viseaza. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.