Informatii utile pe care sa le iei la cunostinta inainte de a merge la Disneyland

0
329
bastien nvs g3cr0uj1cym unsplash
bastien nvs g3cr0uj1cym unsplash

Pentru foarte multi copii Disneyland reprezinta un adevarat paradis, aici avand posibilitatea de a-si intalni personajele favorite si de a interactiona cu acestea. Totusi, o excursie Disneyland se poate dovedi extrem de distractiva si pentru parintii insotitori, aceasta activitate in familie urmand sa se soldeze cu numeroase amintiri placute pentru toate partile implicate.

Cateva informatii utile ce merita luate la cunostinta inainte de a merge la Disneyland

Cele mai citite articole

Pentru marea majoritate a oamenilor, o excursie la Disneyland poate ajunge sa fie prima lor interactiune cu un parc international, fapt pentru care este extrem de important sa fie luate la cunostinta cateva informatii esentiale, astfel putandu-se economisi mai mult timp. Asadar, iata care sunt sfaturile extrase in articolul de fata:

  • intalnirea cu personajele. Principala atractie de la Disneyland o reprezinta posibilitatea celor mici de a se intalni cu personajele lor preferate. Asadar, copiii vor avea ocazia de a socializa cu o printesa Disney la locul intitulat Princess Pavilion. De asemenea, vor avea posibilitatea de a lua masa cu Mickey si prietenii sai, o experienta pe care si-o vor aminti peste ani si ani de zile.
  • caruselele. La Disneyland exista numeroase carusele care pot duce la o distractie copioasa, precum Peter Pan’s Flight, unde vor avea parte de o calatorie in Tara de Nicaieri, Cars Quatre Roues Rallye, unde se vor putea intrece in masini sau Dumbo pe aripile caruia vor putea zbura intr-un carusel aerian.
  • caruselele pentru parinti. Dupa cum a fost mentionat inca din introducere, si parintii au dreptul de a se distra fapt pentru care ei pot beneficia de oferta gratuita Baby Switch, avand capacitatea de a se da in caruselele in care copiii nu se pot da repetat fara a mai fi nevoie sa astepte la coada a doua oara.
  • restaurantele. Pentru ca orice plecare n-ar fi completa fara o masa copioasa, la Disneyland se vor gasi numeroase restaurante ce vor pune la dispozitia familiilor numeroase mancaruri care mai de care mai gustoase.

In concluzie, acestea sunt cateva aspecte care meritau mentionate inainte de o excursie la Disneyland.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.