Ferestrele din PVC Salamander – sobrietate si o mare putere de izolare

0
103
erik mclean xcwbittwntm unsplash (1)
erik mclean xcwbittwntm unsplash (1)

Existand modele pentru toate gusturile si pentru toate bugetele, fereastra din PVC este produsul vedeta al ultimilor ani pentru puterea sa de izolare ridicata, usurinta de intretinere (un burete in interior si in exterior din cand in cand si nu se mai vopseste niciodata, cu alte cuvinte, fara intretinere), stabilitatea in timp (spre deosebire de o fereastra din lemn, o fereastra din PVC nu functioneaza in principiu), care depaseste 20 de ani.

Gama de ferestre PVC propusa de tamplarie Salamander este una dintre cele mai largi de pe piata si aproape orice compozitie este posibila in functie de natura casei, apartamentului, mansardei sau spatiilor comerciale. 

Exista pentru toate gusturile si pentru toate bugetele, de la fereastra din PVC simpla si eficienta, cu dimensiuni standard, care respecta standardele actuale, la un pret competitiv, pana la fereastra din PVC  cu profil de top BluEvolution 92. Asta din cel mai important motiv – chiar si la ferestre, latura estetica poate fi importanta, in functie de gusturile si motivatiile celor care le aleg!

Puterea de izolare a unei ferestre din PVC este direct proportionala (printre altele) cu numarul de camere care alcatuiesc cadrul, iar in acest punct exista aproape pentru toate gusturile… In functie de grosimea cadrului (exista o anumita influenta), numarul de camere variaza intre 2 si 7, cu cat numarul de camere este mai mare, cu atat izolarea este mai buna. 

Cu toate acestea, numarul de camere ale ferestrei din PVC nu este singurul criteriu de care trebuie sa se tina cont. Tipul de garnitura de etansare montata pe fereastra, grosimea si calitatea geamului, calitatea instalatiei si a izolatiei montate in acelasi timp cu fereastra etc. sunt, de asemenea, elemente decisive. O buna izolare este o combinatie de factori care, impreuna, economisesc energie.

Aspectul estetic al viitoarelor ferestre PVC

Liniile pure si fine, pentru a fi in conformitate cu tendintele arhitecturale actuale, fac din tamplaria PVC un produs confortabil si serios. Se acorda o atentie deosebita calitatii fabricatiei: debavurare fina, calitatea sudurilor, imbinari foarte discrete, imbinari la nivel, muchiile bine realizate etc. In plus, aceste tamplarii sunt disponibile in mai multe culori si nuante, fara a uita finisajele placate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.