De ce proprietarii de masini prefera sa isi tuneze masinile?

0
255
oleksandr horbach o3qnktutyeg unsplash
oleksandr horbach o3qnktutyeg unsplash

Exista un trend des intalnit in randul proprietarilor de masini de a-si tuna masinile atat la exterior, cat si la interior pentru a imbunatati performantele si, in consecinta, pentru a le creste valoarea. Sunt mai multe motive pentru care proprietarii de masini aleg sa isi tuneze masinile si apeleaza la RTT Distribution pentru a obtine componentele de care au nevoie.

Ce sunt tuningurile?

Tuningurile exterioare pe care oamenii le aleg pentru masinile lor sunt menite sa imbunatateasca aspectul vehiculului si nu neaparat performanta motorului acestuia. In acest caz, se poate opta pentru un spoiler fata si/sau spate care va da un aspect aerodinamic masinii. 

Grila vehiculului poate fi inlocuita cu una mai mare, care permite o cantitate mai mare de aer sa ajunga la motor. In acest fel, se va preveni incalzirea masinii. Alti soferi aleg un tuning sport instaland lumini de neon sub masina sau schimbandu-si oglinzile obisnuite cu modele LED.

Cele mai citite articole

Se poate spori confortul facand diferite modificari in interiorul masinii, cum ar fi tapiterie noua din piele. In plus, proprietarii pot alege sa adauge playere DVD in fata si in spatele masinii pentru ca oamenii sa poata viziona filme sau sa se joace in timp ce conduc. Insertiile din lemn sunt la moda in prezent, asa ca proprietarii pot alege sa regleze nteriorul masinii aplicand lemn pe placa masinii.

Cu toate acestea, performanta crescuta este motivul pentru care majoritatea soferilor recurg la tuninguri, in special cele legate de motoare. Aceste modificari pot creste puterea masinii, pot reduce consumul de gaz sau pot asigura o mai mare durabilitate componentelor motorului. In functie de schimbarile pe care soferii vor sa le faca, acestia isi poti transforma masina obisnuita intr-un vehicul de curse de-a dreptul. 

Tuningurile auto necesita timp liber si bani, asa ca persoana interesata de astfel de modificari trebuie sa fie sigura ca este dispusa sa faca aceste investitii si modificari permanente la vehiculul existent.  Cei care inca nu se simt pregatiti pentru astfel de interventii, dar vor o masina tunata, trebuie doar sa inchirieze una pentru a vedea cum se simt in ea.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.