Carmistin va investi mai mult în producția de hrană bio în 2023

0
31
download
download

Carmistin, organizația fondată de omul de afaceri Iustin Paraschiv, își va direcționa finanțările în principal către divizia de hrană bio în 2023, potrivit declarațiilor sale recente. Obiectivul organizației este să asigure accesul publicului la produse sănătoase și de cea mai bună calitate, iar producția de hrană bio este o prioritate pentru Iustin Paraschiv. Noile investiții vor fi utilizate pentru dezvoltarea de modele de producție durabile și aliniate noilor direcții europene de sustenabilitate alimentară.

Carmistin este unul dintre principalii producători de alimente din România și asigură independent un lanț complex de producție, de la cultivarea cerealelor și producția de furaj până la procesare și distribuție de alimente în retail. În ultimii ani, organizația a dezvoltat liniile de business într-un mod sustenabil și inovator, iar acum vizează integrarea inovației sustenabile în toate operațiunile destinate producerii de alimente.

Planul strategic de dezvoltare al organizației este axat pe alimentația sănătoasă și este adaptat la cerințele noi ale sectorului agroalimentar, dar și la nevoile și așteptările consumatorilor. Produția de hrană bio este esențială pentru asigurarea unei alimentații sănătoase, sigure și hrănitoare pentru populație, iar consumatorii acordă un interes crescut produselor alimentare eco-responsabile.

Noile investiții realizate de Iustin Paraschiv vor fi utilizate pentru înglobarea inovației sustenabile în toate operațiunile destinate producerii de alimente, asigurând publicului de larg consum acces la produse sănătoase și bio, de cea mai bună calitate. O parte din finanțările atrase vor fi direcționate și către implementarea unor soluții de energie verde, reducând astfel dependența fermelor de sursele convenționale de energie și contribuind la reducerea amprentei de carbon.

În concluzie, planul strategic de dezvoltare Carmistin este bine structurat și adaptat la nevoile actuale ale sectorului agroalimentar și ale consumatorilor. Investițiile realizate în 2023 vor consolida poziția organizației în industria agroalimentară și vor contribui la creșterea producției sustenabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.