Un zambet stralucitor – cartea de vizita a unui om frumos

0
21
connor wilkins u68jzr7ky0i unsplash
connor wilkins u68jzr7ky0i unsplash

Dintii curati si zambetul stralucitor constituie o carte de vizita fiind oglinda omului din fata noastra. In ultimii ani, romanii au inteles importanta unei danturi impecabile si au inceput sa acorde o atentie sporita aspectului estetic motiv pentru care cabinetele stomatologice sunt luate cu asalt in vederea efectuarii procedurilor de albire dentara sau de montare a implanturilor, acolo unde este nevoie.

Ce inseamna un implant fix?

Implanturile dentare si-au dovedit eficienta de-a lungul anilor fiind cea mai buna varianta pentru inlocuirea dintilor lipsa. Acestea imita la perfectie dintele natural fiind nu doar o solutie estetica, dar si practica pentru ca ajuta la mentinerea sanatatii dentare. 

Exista situatii in care pacientii se confrunta cu mai multi dinti lipsa, iar in astfel de cazuri solutia unor dinti ficsi in 24 de ore este salvatoare. Cu alte cuvinte, Tehnologia SKY Fast&Fixed presupune montarea unor proteze pe implanturi salvandu-se astfel dintii de langa. In doar 24 de ore, pacientii se pot bucura de o viata absolut normala, pot manca, bea si pot zambi fara probleme si fara teama. Dupa 6 luni de la prima interventie, acestia trebuie sa revina in cabinet pentru montarea lucrarii definitive.

Procedura este lipsita de durere, rezultatele obtinute ridicandu-se la nivelul asteptarilor pacientilor. In timpul interventiei, se foloseste o aparatura digitala de ultima generatie, precum si materiale de cea mai buna calitate. Cei din jur nu vor observa nici cea mai mica diferenta, acest mic artificiu fiind greu de sesizat cu ochiul liber.

Pentru o dantura sanatoasa, pacientii trebuie sa se prezinte in fiecare an la medicul stomatolog pentru evaluarea igienei orale si pentru depistarea / tratarea eventualelor probleme. Lipsa dintilor poate duce in timp la distrugerea oaselor maxilarului, la aparitia timpurie a ridurilor si la slabirea muschilor fetei. 

Un pacient cu o dantura completa, cu dinti frumosi si curati, se va simti mult mai sigur pe fortele proprii. Acesta va avea curaj sa interactioneze mult mai bine cu cei din jur si sa isi va atinge, cu siguranta, obiectivele fiind focusat pe obiective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.