Nume de baieti englezesti

0
254
baiat
64491242e2e67

Nume de baieti englezesti

In acest articol vom discuta despre diferitele nume de baieti care sunt folosite in Marea Britanie. S-au schimbat numele in decursul timpului, in functie de moda sau de influenta din afara. Unele nume sunt vechi de generatii, altele sunt mai noi si imbunatatesc cu timpul.

Nume vechi

Unii dintre cei mai vechi nume de baieti englezesti includ Edmond, William, Thomas, Richard si Reginald. Acestea sunt nume cu o istorie foarte veche si sunt adesea folosite inca in randul membrilor familiei. Aceste nume provin din limbile germanice si pot fi folosite si astazi.

Nume englezesti moderne

De-a lungul anilor, au aparut nume noi si moderne in Marea Britanie, care s-au dovedit a fi populare. Unii dintre acesti nume includ George, Harry, Jack, Joshua si Oliver. Acestia sunt folositi de multe familii de la inceputul secolului 21 si sunt in continuare foarte intalniti.

Nume inspirate din alte culturi

Cele mai citite articole

Exista, de asemenea, nume de baieti care sunt inspirate din alte culturi. Acestea sunt adesea folosite in Marea Britanie, datorita influentei straine. Unii dintre acesti nume includ Muhammad, Mohamed, Darshan, Karan si Arjun. Acestea sunt nume populare si sunt in crestere.

Nume originale si unice

Uneori, parintii vor sa-si numeasca copiii ceva special si unic. Acest lucru poate fi obtinut prin crearea unui nume nou sau prin asocierea a doua nume. Unii dintre numele originale si unice de baieti englezesti includ Rafferty, Jaxon, Blaise, Bailey si Kian. Acestea sunt nume originale si, prin urmare, sunt destul de rare in Marea Britanie.

Cele mai folosite nume de baieti englezesti

In prezent, cele mai populare nume de baieti englezesti sunt Oliver, Jack, Harry, George si Noah. Acestia sunt cei mai folositi nume de baieti in Marea Britanie si sunt intalnite des in scoli si in alte medii. Acestea pot fi unele dintre cele mai usor de pronuntat si memorat nume si sunt foarte populare.

In concluzie, exista multe nume de baieti englezesti, fie ca sunt vechi sau moderne, din alte culturi sau originale si unice. Acestea pot fi pronuntate si memorate usor si sunt populare in Marea Britanie. Este important ca parintii sa aleaga un nume potrivit pentru copiii lor, care sa reflecte cine sunt si sa ii ajute sa-si construiasca propria identitate.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.