De ce ar trebui sa se aleaga un barber shop? Cateva motive

0
129
antonio reynoso 25ixtaa6oy unsplash
antonio reynoso 25ixtaa6oy unsplash

Unele persoane nu stiu ce sa aleaga- sa se rada la ele acasa sau sa mearga mai bine la un barber shop, un adevarat specialist? Daca cineva nu s-a gandit pana acum ca ar trebui sa mearga la un barber shop, iata cateva motive care s-ar putea sa il faca sa se razgandeasca. 

De la tunderea regulata a unei barbi mai mari, pana la unele taieturi perfect simetrice, tunderea barbii sau a parului, pot fi uneori mai dificile decat par. La un barber shop, specialistii de aici isi pun expertiza in slujba tuturor barbatilor. 

Nu conteaza cine sunt. Un barbat care vrea o barba lunga cu un aspect casual, dar nu neglijent, un  dandy chic care vrea un finisaj perfect… totul este facut cu usurinta de catre barbieri, datorita formarii in tehnici traditionale amestecate cu tendintele actuale. Pe scurt, fiecare barbat va pleca de la salon cu aspectul pentru care a venit. 

Cele mai citite articole

Iar daca nu exista idee clara cu privire la ceea ce se doreste sa se obtina, profesionistii de la salon pot da cele mai bune sfaturi. In functie de preferinte, de look sau chiar de pilozitate, specialistii de la un barber shop pot da cele mai bune sfaturi cu privire la cea mai buna idee de tunsoare sau pentru barba.

Cele mai bune accesorii si produse. Un alt veritabil avantaj adus de un barber shop este faptul ca aici se folosesc cele mai bune accesorii si produse de pe piata. Accesoriile si cosmeticele folosite sunt adaptate cererii si tipului de piele.

Un pur moment de relaxare. Ceea ce este o rutina care le da batai de cap unor barbati, se poate transforma intr-un pur moment de placere. Primiti in cel mai sic si mai convivial cadru, barbatii se vor simti ca la ei acasa si se vor bucura de un dialog tipic masculin. 

Care este bonusul dupa barbierit? Frizerul te rasfata cu un prosop fierbinte la sfarsitul barbieritului si iti da un plus de alura barbii cu uleiul sau de barba. Nu trebuie sa se mai sufere  pentru a arata bine.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.