Cum să alegi cel mai bun camion platformă second hand pentru afacerea ta

0
226
camion camion platforma man tga 33 533 1588925167871408559 big 20050811052673735700
camion camion platforma man tga 33 533 1588925167871408559 big 20050811052673735700

Dacă deții o afacere care necesită transportul de marfă sau echipamente grele, un camion platformă este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la dispoziție. În timp ce un camion nou poate fi o investiție costisitoare, un camion platformă second hand poate fi o soluție mai convenabilă pentru bugetul tău.

Cu toate acestea, nu toate camioanele platforme second hand sunt la fel. Dacă vrei să faci o achiziție bună, este important să știi ce și unde să cauți. Autoline.ro – platforma de anunțuri specializate pentru transportatori este un astfel de loc renumit de pe internet pe care nu merită să-l ratezi.

Importanța achiziționării unui camion platformă second hand de încredere

Siguranță. Diferitele modele de camion platformă sunt folosite în general pentru transportul de marfă și echipamente grele, așadar este important ca respectivele vehicule să fie într-o stare bună, ca să poată funcționa în siguranță. Achiziționarea unui camion platformă second hand de încredere va reduce riscul de accidente sau alte probleme neplăcute care pot apărea din cauza uzurii sau a unor defecțiuni neobservate.

Eficiență în utilizare. Un camion platformă trebuie să fie capabil să transporte sarcini grele într-un mod eficient și sigur. Achiziționarea unui camion platformă second hand de încredere poate fi mai rentabilă decât achiziționarea unui model nou, fără a sacrifica performanța.

Cele mai citite articole

Fiabilitate. Un camion platformă second hand de încredere poate oferi de multe ori o fiabilitate aproape similară ca și un model nou, întrucât majoritatea problemelor tehnice sau mecanice au fost deja rezolvate. Mai mult decât atât, achiziționarea unui camion platformă de la un vânzător de încredere poate veni uneori și cu o garanție pentru achiziție.

Costuri mai mici. Cumpărarea unui camion platformă second hand poate fi mai ieftină decât achiziționarea unui model nou, dacă ești puțin atent, strângi toate informațiile necesare și dai dovadă de un pic de răbdare. 

Criterii importante de luat în considerare la achiziționarea unui camion platformă second hand

  1. Starea generală a camionului platformă – verifică aspectului general, de la caroserie la motor.
  2. Istoricul de întreținere și revizii – asigură-te că respectivul camion platformă a fost întreținut în mod regulat.
  3. Kilometrajul – verifică câți kilometri a parcurs camionul platformă pe care vrei să îl cumperi.
  4. Capacitatea de încărcare – asigură-te că vehiculul platformă are capacitatea de încărcare corespunzătoare pentru nevoile afacerii tale.
  5. Dimensiunea platformei – vezi dacă dimensiunea platformei se potrivește cu nevoile tale de transport.
  6. Sistemul de frânare și suspensie – verifică dacă acestea sunt în stare bună și pot susține sarcinile de încărcare.
  7. Testarea camionului – efectuează un test drive pentru a vă asigura că acel camion platformă ce te interesează funcționează corect.
  8. Prețul – compară prețul camionului platformă dorit cu prețurile similare de pe piața de profil, pentru a te asigura că nu plătești prea mult pentru un camion second hand.

Unde poți găsi cele mai bune oferte online pentru camioane platforme second hand?

Există mai multe platforme online unde poți găsi oferte pentru camioane platforme second hand. Printre cele mai populare se numără Autoline.ro. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute platforme de vânzări de camioane second hand din Europa. Există aici inclusiv cu o selecție largă de camioane platforme second hand din întreaga lume. 

Pe Autoline, poți căuta camioane platforme după marcă, model, an de fabricație, preț și alte caracteristici relevante. De asemenea, platforma oferă informații detaliate despre fiecare camion platformă în parte, inclusiv fotografii, descrieri și date tehnice.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.