Cele mai frumoase cadouri pentru copii – Masini electrice pentru copii 

0
199
masinuta electrica audi r8 copii coco toys
masinuta electrica audi r8 copii coco toys

Masinile electrice pentru copii nu sunt doar replici detaliate in exterior ale autovehiculelor reale si nu sunt in niciun fel inferioare celor mari si adevarate, in ceea ce priveste functiile. Functiile de baza includ, de exemplu, un sistem de lumini, un claxon sau sunete reale ale motorului. 

Toata gama de masini electrice pentru copii dispune de un sistem care poate fi controlat fie cu o telecomanda (de catre parinti), fie sunt controlate chiar de copii. Viteza maxima a acestora nu depaseste 8 km/h. 

Prin urmare, centurile de siguranta nu sunt obligatorii pentru astfel de vehicule electrice, dar exista si modele cu centuri de siguranta si alte dotari. Cele mai bune masini electrice pentru copii nu se caracterizeaza doar printr-un numar deosebit de mare de functii, ci au si o frana automata (daca copilul ia piciorul de pe pedala de acceleratie masina se opreste) si o functie de panica, folosind un buton de oprire de pe telecomanda, pe care parintii il pot actiona pentru a opri vehiculul in caz de urgenta. 

Masini electrice pentru copii – Modele de renume

Selectia mare de vehicule electrice pentru copii, arata ca pasiunea pentru masinile de la producatorii renumiti si-a gasit acum drum si in randul micutilor. In special in domeniul masinilor electrice pentru copii, exista multe modele care nu numai ca poarta numele Audi, BMW sau Mercedes, dar au si echipamente la fel de generoase.

Replica detaliata a vehiculelor reale, este caracteristica tipica a masinilor electrice pentru copii de astazi. Fie ca este BMW, Mercedes, Audi sau VW, vehiculele electrice de la marci de masini cunoscute nu sunt doar vizual similare cu fratii si surorile lor mai mari. 

Cele mai citite articole

Echipamentul masinilor electrice pentru copii este reprodus, de asemenea, fidel dupa cele originale. Dotarea standard include, de exemplu, o centura de siguranta, o pedala de acceleratie, iluminare LED, un claxon si doua oglinzi retrovizoare. Sunt posibile si efecte sonore (zgomot de pornire a motorului) sau acces AUX pentru conectarea unui player MP3.

Masinile electrice pentru copii  mai bine echipate, pe de alta parte, au si usi, capote si portbagaj care pot fi deschise. In plus, dotarile de echipare ale masinilor electrice pentru copii mici includ o functie de clipire, un tablou de bord iluminat, scaune din piele sau din imitatie de piele precum si acces USB si un slot SD pentru ascultarea muzicii.

Lucruri in comun cu masinile reale

Desi masinile electrice pentru copii difera in ceea ce priveste echipamentul, acestea au cateva lucruri in comun cu masinile reale. Masinile electrice realizate din plastic robust, sunt alimentate de obicei de doua motoare si baterii de 6 V sau 12 V. Acest lucru corespunde aproximativ cu performanta unei surubelnite fara fir.

In functie de masina, vitezele care pot fi atinse sunt intre 3 si maximum 8 km/h. Majoritatea bateriilor reincarcabile sunt instalate in masinile electrice ale copiilor si, prin urmare, sunt incarcate direct in masina. 

Viteza este reglata folosind diferite trepte, majoritatea modelelor de masini electrice pentru copii au doua trepte inainte si una inapoi. Daca jumatate din viteza maxima este atinsa cu prima treapta inainte, viteza maxima specificata de producator, poate fi atinsa in treapta a doua – cu asa-numita functie de mare viteza. 

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.